Halla Swedish Pet Food

Halla Swedish Pet Food är en av Sveriges äldsta djurfodertillverkare. Sedan 1928 har Halla levererat ett gott och hälsosamt alternativ till den aktiva hunden och katten. Med den senaste tekniken utvecklar Halla god och näringsrik mat gjord på naturliga, färska och, i största möjliga mån, svenska råvaror.

Gott gör gott

Här på Halla tror vi på den goda måltiden! Att äta gott ska innebära både att man får i sig de nyttigheter kroppen behöver men också en smaskig måltid som man njuter av – från första till sista tuggan.

För en hållbar framtid

Vi arbetar aktivt för en långsiktigt hållbar utveckling. Det är viktigt för oss. Inte bara i skrift eller i dokument, utan på riktigt.

En näringsrik måltid

Man blir hungrig av att upptäcka världen. För att orka vara nyfiken och aktiv behövs en näringsrik kost.

Halla Hundmat

Halla kattmat

Halla Foder, eller Halla Petfood Sverige AB som det egentligen heter är en av Sveriges äldsta tillverkare av hund och kattfoder, men började ursprungligen med att tillverka bland annat hönsfoder.

Ända sedan 1928 är det samma familj som på samma Västgötska gård tillverkat foder för hund och katt. Företaget lever fortfarande efter ett stort hållbarhetsperspektiv och fokuserar på de renaste råvaror som finns att få tag i. De har bland annat utvecklat processer för att tillverka foder på ett skonsamt sätt för så lite klimatpåverkan som möjligt, bland annat med närproducerade leverantörer och grön el från deras egna vattenkraftverk som ligger i ån Flian nästan bredvik fabriken.

Halla foder för hund och katt har sedan start tillverkats efter den senaste tekniken. Både hundmat och kattmat baseras i första hand på färska och naturliga svenska råvaror. Idén är att erbjuda gott, näringsrikt och hälsosamt foder för aktiva hundar och katter. Råvarorna väljs noggrant ut för att främja en balanserad diet och skapa foder som både smakar gott och gör gott.

Halla Foder använder i huvudsak svenska råvaror och endast svenska köttråvaror.

Halla hundfoder

Halla torrfoder för hund baseras liksom allt annat foder från varumärket på naturliga ingredienser anpassat till den aktiva hunden. Fodret tillverkas närproducerat på gården i Halla och finns i flera olika smaker och utföranden. Välj bland Halla Petit, Lam & Ris, Kyckling & Ris, Medium, Junior, Elit, Aktiv, Halla standard och valpfoder beroende på hundens storlek och ålder. Självklart finns både vetefritt hundfoder och helfoder.

Halla kattfoder

Halla torrfoder för katter produceras i samma fabrik som hundfodret i västergötland. Du finner den i två delikata smaker Halla Tigra Kött Gourmet och Halla Tigra Fågel & Fisk och passar de flesta katter, stora som små, mer och mindre aktiva.


Hallas värderingar

Här på Halla tror vi på den goda måltiden! 

Att äta gott ska innebära både att man får i sig de nyttigheter kroppen behöver men också en måltid att njuta av – till sista tuggan.
Därför lägger vi stort fokus på att ta fram hund- och katt mat som både smakar gott och gör gott.
Vi använder noga utvalda ingredienser för att skapa en välbalanserad diet.

Men vill också göra gott. Vi är stolta över vårt aktiva arbete för en långsiktigt hållbar utveckling. Det är viktigt för oss. Inte bara i skrift eller i dokument, utan på riktigt.
Ån Flian strömmar förbi oss här i Marum och det är här vi producerar vår egen vattenkraft. För vi gillar grön el.

Flera av våra leverantörer finns här ute på Västgötaslätten. För vi gillar närproducerat.

Vi strävar efter att agera ansvarsfullt i hela kedjan, från gård till färdiga produkter.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.