Varför Buddy Pet Foods?

"Buddy startades för att vi hade svårt att hitta riktigt bra hundmat till våra egna familjers hundar. Så vi tog saken i egna händer och skapade produkter som vi själva matar våra hundar med. Vi kallar det ärligt foder tillverkat med kärlek. " - Buddy Petfood Group

Buddy petfood är ett svenskt företag som tillverkar 100% naturlig och hälsosam hundmat. De erbjuder torrfoder och våtfoder med hög kötthalt, spannmålsfritt och helt utan tillsatser. Du kan beställa hundens mat online och få det levererat direkt hem till dörren inom 1-3 dagar av oss på Foderboden. 

I vårt sortiment hittar du ett brett utbud av bäst i test hundmat-vinnaren Buddy Petfoods. Den populära svenskgrundade hundmaten fokuserar på att erbjuda högkvalitativ hundfoder som är både hälsosam och näringsrikt - allt för att din fyrbenta bästa vän ska ska hålla sig frisk och pigg.

Buddys hundmat finns i flera olika varianter och smaker för att tillgodose olika hundars specifika behov och smakpreferenser. Bläddra igenom vårt utbud av Buddy-produkter och hitta ett foder som passar din hund! 


Torrfoder

Våtfoder

Hundgodis

Tillskott

Buddy har 7 olika sorters torrfoder som är skräddarsydda till din hunds unika behov. Här är en kort beskrivning av varje sort:

 • Buddy Wild Venison är ett helfoder som passar alla hundar med en hög kötthalt på 60% viltkött (hjort och rådjur), 40% grönsaker, frukt och superfoods och 0% spannmål och tillsatser. Det är ett smakrikt och skonsamt foder som passar kräsna och känsliga hundar. Buddy Wild Venison är välbalanserat och ger hunden alla näringsämnen den behöver.


 • Buddy Grass-Fed Lamb är ett helfoder för vuxna hundar som innehåller 60% lammkött, 40% grönsaker, frukt och superfoods och 0% spannmål och tillsatser.
  Det är ett skonsamt foder som passar hundar med foderallergi eller känslig mage/hud. Det ger optimal näringsupptagning och smidig matsmältning. Det innehåller också prebiotika, mojave yucca och andra ingredienser som kan stödja immunförsvaret och minska dålig andedräkt.


 • Buddy Tasty Duck Bites är ett helfoder för mindre hundar som innehåller färsk anka (65% kött med fett), sötpotatis och superfoods (35% frukt och grönt) och inga spannmål eller tillsatser.
  Det är ett välsmakande foder som ger all näring som din lilla hund behöver. Bitarna är extra små (0,5-0,7 cm) för att passa även de minsta hundraserna.


 • Buddy Chicken & Lamb Feast är ett helfoder för vuxna hundar med normal aktivitetsnivå. Det innehåller färsk kyckling och lamm som huvudingredienser.
  Det har ett högt köttinnehåll (60%) och en blandning av grönsaker och superfoods (40%). Det ger din hund protein och näring som den behöver och passar även väldigt väl till mer kräsna hundar.


 • Buddy Free-Range Duck är ett högenergifoder för stora och aktiva hundar. Det har ett väldigt högt köttinnehåll på 80% och innehåller 20% grönsaker, frukt och superfoods och självklart noll spannmål och tillsatser.
  Det har färsk anka som huvudingrediens och sötpotatis och superfoods som källor till kostfibrer, vitaminer och mineraler. Det är berikat med extra protein och fett för att stödja muskeltillväxt, frisk vävnad och ben. Bitarna har en rund platt form ca 1,2-1,6 cm.


 • Buddy Puppy Love är ett spannmålsfritt helfoder för valpar från 4 veckors ålder med ett högt köttinnehåll på 80% och frukt och grönt på 20% för bästa start i livet för valpen. Självklart också noll spannmål och tillsatser.
  Det har kalkon och lax som huvudingredienser, vilket ger protein, sunda fetter och näringsämnen. Det har också en välbalanserad mix av kalcium och fosfor för att stödja ben och leder.


 • Buddy Wild Caught Salmon är ett hundfoder med lax som huvudingrediens. Det är anpassat för hundar med låg aktivitetsnivå, till exempel äldre och mindre aktiva hundar.
  Laxen har många välgörande egenskaper för hundens hälsa, som att stödja immunförsvaret, hud och päls. Fodret innehåller också andra naturliga ingredienser som hjälper till att metabolisera fett, kolhydrater och proteiner till effektiv energi. Fodret har lite mindre fett än andra foder vilket bidrar till ett balanserat energiintag och kontrollerad vikthantering.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.