Name
Vilt
 
Att mata vilda djur kan både vara trevligt för oss människor och en hjälp för djuren att klara den tuffa vinterperioden. Målsättningen bör vara att ge djuren stödfoder som tillskott till den vanliga dieten.
Foder
I Foderboden hittar du godsaker till dina vilda vänner såsom fodermorötter, foderärtor, fodermajs, hö, vete & havrekross, salt mineralbaljor och mycket mer.
Viltfoder finns i15 kg från Svenska Foder & 25 kg från Orgakvarn.


Viltfoderspridare

Hos oss kan du även köpa viltfoderspridaren ”Digital Smart Feeder”
som kan sprida upp till 6 ggr/dygn.
Använd alltid sunt förnuft vid utfodring och åtling. Lägg inte ut mer foder än vad djuren konsumerar under relativt kort tid. På en åtel för klövvilt (främst vildsvin) är en timerstyrd foderspridare att rekommendera.

Torrt hö, morötter och äpplen är lämplig föda för rådjuren under stränga vintrar. Normalt äter rådjuret bärris, ljung, granris och lövkvistar. Men när snön ligger djup så kommer rådjuren inte åt den föda som finns i marknivå. Rådjur äter 1,5–2 kilo färskvikt under ett dygn
Viltskador
För er som inte uppskattar sällskapet av vilda djur så erbjuder vi Ecoprotect. Det ett nytt revolutionerande sätt att förhindra viltskador och oönskad kontakt med vilda djur och som är helt ofarligt för djur, natur och människor.

Ecoprotect är ett doftavskräckande, flytande medel som används för att förhindra viltskador på egendom.


Copyright 2017 © Together HB   V5.00