Krafft Hästfoder & Tillskott

KRAFFT

KRAFFT är ett svenskt varumärke som ägs av Lantmännen – ett kooperativ som ägs av 19 000 svenska bönder. Vi lanserade vårt första foder för mer än 30 år sedan, baserat på övertygelsen om att varje häst är unik och att individuellt optimerat foder kan göra hela skillnaden; för att din häst ska hålla sig frisk och balanserad, och prestera sitt allra bästa.

KUNSKAP, FORSKNING OCH UTVECKLING

Vårt foder är framtaget utifrån gedigen kunskap, forskning och utveckling. Och vi är stolta över att vara Sveriges bäst sålda foder – både bland proffs och fritidsryttare. Vi är också stolta över att kunna säga att när du väljer KRAFFT väljer du samma foder som Hästnäringens Riksorganisation.

FÖR ATT VI BRYR OSS

Hästar är fantastiska varelser – kraftfulla, men ändå känsliga. För att kunna garantera absolut högsta kvalitet – med hänsyn både till din häst och miljön – använder vi naturliga ingredienser från hållbart jordbruk. För oss är det viktigt att ta ansvar hela vägen från åkerjord till fodersäck.

KRAFFTS HUVUDKOMPONENTER

Kraffts produkter är utvecklade speciellt för hästens matsmältningssystem och testas noggrant för att leva upp till våra egna och våra kunders högt ställda krav.

Urval av de mest populära produkterna

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.