Brit Petfood

Högkvalitativt foder för ditt husdjurs hälsa 

Tack vare sitt högkvalitativa djurfoder av noggrant utvalda färska råvaror helt utan skadliga ingredienser har Brit blivit en populär källa till mat för husdjur. Det tjeckiska privatägda familjeföretaget producerar djurmat till 70 länder och är certifierat enligt ISO 9001 och HACCP, vilket garanterar en hög standard av säkerhet och hygien i hela produktionsprocessen.

I Brit Petfoods sortiment hittar du blöt- och torrfoder till allt från hund, katt och gnagare. Deras produkter kommer i flera olika varumärken som bland annat Brit, Brit Care, Brit Premium och Brit Animal. Förutom lättsmält hypoallergent foder säljer de även viktiga vitmanier och tillskott till djur, djurgodis och mycket mer. Allt för att ditt husdjur ska må så bra som möjligt med starkt immunförsvar och bra hälsa. 

Uteslutande av allergener i hundmat för förebyggande av foderallergi 

Efter överanvändning av vissa proteiner i hundfoder har det skett en ökning av foderallergier hos hundar. Därför lägger Brit Care stort fokus på att utesluta allergener från sin djurmat för att på så sätt förebygga foderintolerans. Självklart utesluter de inte bara råvaror, utan specialingredienser som har positiv påverkan på fodrets näringsegenskaper har också adderats. Därav får ditt husdjur ett komplett näringsintag utifrån dess unika förutsättningar och behov. I deras sortiment hittar du allt från laxolja för intag av Omega 3, prebiotika och probiotika för ett friskt matsmältningssystem, vitamin c, koppar, zink och mycket mer.

Därför är vi på Foderboden.se stolta över att kunna erbjuda Brit i vårt sortiment. Scrolla ner och kolla igenom vårt utbud av deras hälsosamma produkter och hitta det som passar just ditt husdjur.

Brit Care hundfoder 

Oavsett om du har en liten eller medelstor, stor eller mycket stor hund har Brit hälsosamt hundfoder som passar just ditt husdjur. Du kan också hitta de mest optimala produkterna oavsett om du har en valp, unghund, vuxen hund eller senior. För hundar med särskilda behov har det lagts särskilt fokus på varje unikt ändamål. 

Brit Care kattmat

Brit Cares produkter är utformade för att ge din katt en balanserad och hälsosam kost. I vårt sortiment hittar du Brits kattmat tillverkat av högkvalitativa ingredienser för att ge katter alla näringsämnen de behöver för att må bra. Maten innehåller allt från kyckling, kalkon, fisk och grönsaker. Vare sig du har en kattunge eller en äldre katt, en steriliserad/kastrerad katt, eller katt med känslig mage eller allergier har Brit Care produkterna för dig. 

Brit Animals snacks & godis till smådjur & gnagare 

Förutom mat till hund och katt har Brit också ett brett sortiment av välsmakande och näringsrika produkter för smådjur och gnagare. Deras produkter är utformade för att tillgodose de specifika behoven hos allt ifrån kanin, marsvin och hamster, och innehåller noggrant utvalda ingredienser för att säkerställa en balanserad näring. En av deras mest populära produkter är deras naturliga högkvalitativa foder med balanserad sammanställning av protein. fett och kolhydrater. Hos Foderboden.se hittar du ett utbud av foder och snacks till din gnagare.  

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.