Name
Hunden – människans bästa vän

Hundägare har bättre hälsa än människor utan hund. Det visar flera internationella forskningsstudier. Framförallt har hussar och mattar i genomsnitt lägre blodtryck och är mindre stressade.

Foderboden erbjuder dig som hundägare ett brett sortiment av foder, godis, tuggben, burar & bäddar, koppel, kläder, leksaker och mycket mer!
Foder
Välj och vraka bland en mängd torrfoder av hög kvalitet.
Här finns foder anpassade till såväl stora som små raser, valpar, juniorer, vuxna och seniorer.

Självklart har vi även ett stort utbud av blötmat, köttkorvar, fryst färskfoder mm.


Vår kunniga personal hjälper dig gärna att hitta rätt foder till just din hund.
Hundgodis & Tugg
Hos oss finns hundgodis och träningssnacks som hundarna älskar. Välj mellan olika storlekar och smaker i påse eller lösvikt.
Burar & Bäddar
Kom en trappa upp och häpnas av vårt enorma utbud av burar och bäddar. Här har vi allt från rottingkorgar, bäddar, sängar, plastkorgar och transportburar av alla dess slag. Oavsett om du har en Grand Danois eller Chihuahua så kommer du hitta något som passar just din hund.
Vi har även transportburar som är godkända för flyget!
Träning, Fritid & Bruks

I vårt sortiment av träningshjälpmedel hittar du alla tillbehören du behöver för såväl friluftsliv som arbete med din hund.

Koppel, Halsband & Selen
Vi har en mängd olika varianter i alla prisklasser att välja bland.
Hundvård
På vår avdelning för hundvård är hyllorna fyllda med bl.a. schampo, balsam, klotänger och borstar. Men här hittar du även tillskott såsom laxolja, vitaminer & mineraler.
Hundsäkerhet & Kläder
I Foderboden hittar du en mängd tåliga och snygga hundkläder, täcken, flytvästar mm. Vi har bl.a. ett brett sortiment av Hurttas kvalitetskläder och hundsäkerhet.
Tillbehör
På vår övervåning finns ett stor utbud av tillbehör såsom skålar, leksaker mm.


Copyright 2017 © Together HB   V5.00