Name
Katten är ett fantastiskt djur...

och att ha en den i sitt nära umgänge är en ständig källa av glädje och förundran! Katten är självständig och intelligent samtidigt som den är mycket lojal och beroende av sin familj. Den vård, omsorg och kärlek man satsar på sin katt får man hundrafalt igen!

 

Foderboden erbjuder dig som kattägare ett brett sortiment av foder, godis, burar & bäddar, kattsand & kattlådor, klösmöbler samt tillbehör såsom halsband, koppel, leksaker och mycket mer!
Foder
Katter är många gånger finsmakare och kan vara ganska kräsna och många katter uppskattar att maten varieras mellan torrfoder och blötmat. Hos oss kan du välja och vraka bland en mängd olika foder av hög kvalitet. Här finns foder anpassade till alla raser och åldrar samt individuella behov.
Vår kunniga personal hjälper dig gärna att hitta rätt foder till just din katt.
Klicka här för att se vilka fodermärken vi har i lager.
Godis
Skäm bort din katt med välsmakande godis. I Foderboden hittar du din katts absoluta favoriter.
Burar & Bäddar
Kom en trappa upp och häpnas av vårt enorma utbud av burar och bäddar. Här har vi allt från rottingkorgar, bäddar, sängar, plastkorgar och transportburar av alla dess slag.
Kattsand & kattlådor

Att hitta rätt kattsand är viktigt både för din katt och din plånbok. Vi kan erbjuda en mängd olika sorter i olika prisklasser. Vår storsäljare är grovkorniga SP2000 som endast kostar 79:- för 20 kg. En trappa upp hittar du kattlådor i olika storlekar och former.

Klösmöbler
Att klösa är ett sätt för katten att markera sitt revir, samt att den nöter sina klor. Detta är något som alla katter gör. Därför är det bra att skaffa en klösbräda alternativt en klösmöbel om man vill slippa klösmärken någon annan stans. I Foderboden finns ett brett sortiment av klösmöbler och brädor i alla storlekar och prisklasser.
Tillbehör
Vi har alla tillbehör som underlättar din kattskötsel och öka trevnaden för din katt. I Foderboden hittar du allt från pälsvård, halsband och koppel till leksaker, kattluckor, matskålar och mycket mer. Saknar du något i vårt sortiment, prata med personalen så hjälper vi dig.


Copyright 2017 © Together HB   V5.00